Stucadoorsbedrijf

Meester in stucwerk

Op zoek naar een stucadoorsbedrijf bij u in de buurt? Schakel dan Veldt Stukadoors in. Op een vakkundige manier weten wij uw stucwerk onder handen te nemen? Wij werken daarbij enkel met vakkundig personeel en producten van A kwaliteit. Hierdoor bent u met ons stucadoorsbedrijf verzekerd van A kwaliteit resultaten! Veldt Stukadoors is met recht meester in stucwerk! Heeft u interesse? Vraag dan eens om een vrijblijvende offerte of maak een afspraak.

Opknapbeurt voor uw woning

Op den duur, door weersinvloeden en simpelweg het tikken van de klok, kan het tijd zijn om de gevel van uw woning of bedrijfspand eens onder handen te nemen. Niemand zit natuurlijk te wachten op beschadigingen en verval. Immers, de gevel van uw woning bepaalt voor veel mensen de eerste indruk. Om goed voor de dag te komen, kunt u stucadoorsbedrijf Veldt Stukadoors inschakelen om uw gevel opnieuw te laten stuken en van een mooie nieuwe laag te voorzien. Het stucadoorsbedrijf komt eerst bij u langs om de staat van uw pand te beoordelen. Op basis hiervan wordt een inventarisatie gemaakt van wat er nodig is om uw pand weer in topconditie te krijgen. Wat zijn uw wensen en wat is uw budget? Veldt Stukadoors gaat er graag mee aan de slag!

Wij verzorgen ook binnenstucwerk

Naast het buitenstucwerk, kan stucadoorsbedrijf Veldt Stukadoors ook voor uw binnenstucwerk zorgen. Dit is ideaal wanneer u zelf geen tijd heeft om uw muren op te knappen. Of simpelweg omdat u niet bekend met stucwerk. Het is immers toch een klus waarbij heel wat nauwkeurigheid en precisie komt kijken. En het kost veel tijd. En zeg nu zelf: een professioneel stucadoorsbedrijf zorgt toch wel voor de strakste resultaten. Kies ook voor kwaliteit en schakel voor uw binnenstucwerk stucadoorsbedrijf Veldt Stukadoors in. U kiest toch ook voor het mooiste resultaat?

Onze activiteiten

Wilt u uw woning laten opknappen? Stucadoorsbedrijf Veldt Stukadoors biedt onder andere de volgende werkzaamheden aan:

  • Pleisterwerk
  • Stucwerk
  • Lijstwerken
  • Buiten stucwerk
  • Pandomo
  • Beal Mortex

Vraag ons eens om meer informatie. Wij geven u graag een op maat gemaakt advies en zoeken altijd naar de meest geschikte en voordeligste oplossing voor uw woning.

stucadoorsbedrijf Veldt Stukadoors

Maak nu een afspraak!

Bel ons gerust eens om een afspraak te maken, zodat we samen in kaart kunnen brengen hoe wij u van dienst kunnen zijn. Wij zullen ons best doen uw woning in een droomwoning om te toveren!

Bel ons stucadoorsbedrijf op telefoonnummer: 06 – 51628885.