Stukadoorsbedrijf

Woning opknappen?

Niet zelf aan de slag, maar uw muren laten stuken? Stukadoorsbedrijf Veldt Stukadoors staat voor u klaar om uw muren en wanden van strak stucwerk te voorzien. Ideaal als u zelf geen tijd, zin of kunde heeft om uw muren te stuken. Dit vraagt toch altijd flink wat nauwkeurigheid en vakmanschap. Geen probleem, ons stukadoorsbedrijf gaat maar wat graag voor u aan de slag om uw interieur van een frisse look te voorzien!

Trends in stucwerk

De traditie om wanden en plafonds esthetisch aantrekkelijker te maken gaat al heel wat tijd terug. Al in de middeleeuwen maakte men ruimten mooier door deze aan te kleden met bijvoorbeeld behang of sierlijke patronen. Ook wandafwerking is aan trends onderhevig. Denk bijvoorbeeld eens aan de drukke patronen uit de jaren 70, de retro tijd. En ook de tijd waarin de sierlijke vormen en lijnen van de Barok weer in de mode kwamen. Hoe dan ook, wat uw wensen of voorkeuren ook zijn: Stukadoorsbedrijf Veldt Stukadoors staat voor u klaar als u uw woning van nieuw stucwerk wilt voorzien.

Voor advies en wandafwerking

Of u nu gaat verhuizen of dat uw huidige woning een oppepper nodig heeft: Veldt Stukadoors Stukadoorsbedrijf helpt graag bij het stuken van uw woning. Zowel kleine als grote projecten pakken wij met beide handen aan en worden met de grootste nauwkeurigheid uitgevoerd.
Het uitbesteden van deze klus scheelt u tijd en zorgt natuurlijk voor gemak. Tevens kunnen wij u van dienst zijn als u op zoek bent naar advies voor de wandafwerking van uw woning.

Een allround stukadoorsbedrijf

Veldt Stukadoors heeft een allround stukadoorsbedrijf dat ingeschakeld kan worden voor allerhande klussen: van stuken tot gevelisolatie, van wandafwerking tot sierlijsten. Dankzij de jarenlange ervaring en vakkundige medewerkers van onze stukadoorsbedrijf kunnen wij met recht zeggen dat wij het klappen van de zweep kennen en enkel kwaliteit leveren.

Offerte voor stucwerk aanvragen?

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van ons stukadoorsbedrijf? Vraag dan een vrijblijvende offerte op maat aan. Wij komen graag bij u langs om in kaart te brengen wat er precies gestuct moet worden. En uiteraard ook om advies te geven! Bel Stukadoorsbedrijf Veldt Stukadoors op nummer 06 – 51628885 en wij gaan snel bij u aan de slag om uw woning op te knappen!

stucadoorsbedrijf Veldt Stukadoors