Stucadoorsbedrijf Bergen NH

Uw veelzijdige stukadoor

Bent u op zoek naar een prima stukadoor in Bergen? Dan moet u bij Veldt Stukadoors zijn. Wij verzorgen graag uw schuur- en pleisterwerk. Onze stukadoor levert het strakste stucwerk. Zowel voor binnen als buiten. Ook plaatsen wij als stucadoorsbedrijf de mooiste plinten, lijsten en ornamenten bij u in Bergen. Of u nou een stucadoorsbedrijf zoekt voor uw huis of een bedrijfspand. Wij helpen particulieren én bedrijven. Wacht in Bergen dus niet langer. Schakel nu stucadoorsbedrijf Veldt Stukadoors in!

Voor iedereen in Bergen

Heeft u net een nieuwbouwwoning bemachtigd? En moeten de muren nog mooi strak gemaakt worden? Schakel dan stukadoorsbedrijf Veldt Stukadoors in. Wij staan garant voor het mooiste stucwerk. Heeft u nieuw stucwerk buiten nodig? Ook dan zijn wij uw ideale partner. Ook voor verbouw- of renovatieprojecten is onze stukadoor in te zetten.

Stuken, schuren, plinten plaatsen. Wij doen het allemaal graag voor u. En bent u al bekend met het nieuwste van het nieuwste? We hebben het over Pandomo. Een strakke betonlook, die zeker niet zal misstaan in uw badkamer, toilet of keuken! Onze stukadoor kan dit alles, en meer, bij u realiseren in Bergen.

U hoeft zich ook geen zorgen te maken dat ons stukadoorsbedrijf niet voldoende ervaring of kennis heeft. Stukadoorsbedrijf Veldt Stukadoors is namelijk al in 2011 opgericht. Momenteel zijn wij gevestigd in Heiloo, dichtbij Bergen. Maarten zelf had al 8 jaar ervaring bij stukadoorsbedrijf Frans Veldt, maar besloot voor zichzelf te beginnen. Nu heeft hij een groep enthousiaste, gemotiveerde en gepassioneerde stukadoors verzameld. Hiermee heeft hij al vele bezoekjes aan het mooie Bergen mogen brengen. Bent u ons volgende adres?

stucadoorsbedrijf Bergen

Contactmogelijkheden

Bent u er van overtuigd dat wij bij u in Bergen het mooiste stucwerk kunnen leveren? Wacht dan niet langer en schakel stucadoorsbedrijf Veldt Stukadoors in. U kunt onze stukadoor bellen via 06 – 51628885. Mailen kan naar info@veldt-stukadoors.nl. Wij komen graag naar Bergen voor het beste stucwerk!

Onze kenmerken

U wilt natuurlijk niet zomaar elk stukadoorsbedrijf uw vertrouwen gunnen. Dat begrijpen wij heel goed. Daarom overtuigen wij u graag van het feit dat Veldt Stukadoors uw ideale partner in stucwerk is. Wij hanteren namelijk de volgende kenmerken:

  • Wij denken met u mee
  • Wij zijn flexibel inzetbaar
  • Wij zijn zeer gemotiveerd
  • Wij leveren gediplomeerd vakwerk
  • Wij dragen vele jaren ervaring met ons mee