Stucadoorsbedrijf Heerhugowaard

Een volledige make-over

Bent u op zoek naar een professioneel stukadoorsbedrijf in Heerhugowaard? Kies dan voor stukadoor Veldt Stukadoors! Vanuit zijn vestiging in Heiloo is hij in no time bij uw woning of bedrijfspand. Wist u namelijk dat Veldt Stukadoors zowel particulieren als bedrijven helpt? En alles wat u wenst op het gebied van stucwerk kunnen wij voor u oplossen. Heeft u in Heerhugowaard een nieuwbouwproject? Wij maken de basis van de woning graag klaar. Pas dan voelt het als een echt huis. Heeft u verbouw- of renovatieplannen? Ook dan komt ons stukadoorsbedrijf graag naar Heerhugowaard. Goed stucwerk is namelijk een heuse make-over. Lees snel verder!

Mogen wij naar Heerhugowaard komen?

Stukadoor Veldt Stukadoors heeft in 2011 zijn eigen stucadoorsbedrijf gestart. Dat was nadat hij al 8 jaar voor stukadoor Frans Veldt had gewerkt. Via dit stucadoorsbedrijf had hij al veel ervaring en kennis opgedaan. Deze belangrijke eigenschappen deelt hij nu al vele jaren vanuit zijn eigen bedrijf. Ons werkgebied is heel Nederland, maar wij worden vooral opgeroepen in Noord-Nederland. Zo ook Heerhugowaard. Wij hebben al veel bezoekjes aan Heerhugowaard mogen brengen. Nadat wij binnen- of buitenmuren van stucwerk hebben voorzien, ontvangen wij regelmatig de mooiste complimenten. Dat wij zo nauwkeurig en secuur werken bijvoorbeeld. En dat onze klantvriendelijke stukadoor desgewenst advies geeft over bepaalde vormen stucwerk. Vergeet ook niet onze flexibele werktijden. Die worden ook zeer gewaardeerd. U begrijpt, stucadoorsbedrijf Veldt Stukadoors onderscheidt zich hiermee van andere bedrijven. Wilt u ook een vakbekwame en correcte stukadoor voor uw klus inschakelen? Neem dan snel contact op met Veldt Stukadoors!

stucadoorsbedrijf Heerhugowaard

Neem contact met ons op

U begrijpt, het beste stukadoorsbedrijf in de ruime omgeving is Veldt Stukadoors. Binnen of buiten stucwerk nodig? Particulier of bedrijf? Nieuw- of verbouw? Wij pakken elke klus met plezier aan! Bel voor een directe afspraak naar 06 – 51628885. Als u nog wat vragen heeft kunt u mailen naar info@veldt-stukadoors.nl. Onze stukadoor komt graag voor uw klus naar Heerhugowaard!

Dit kan Veldt Stukadoors in Heerhugowaard voor u doen

Een stukadoorsbedrijf staat vooral bekend om pleisterwerk. Maar Veldt Stukadoors kan uiteraard nog veel meer doen naast uw binnenmuren gladstrijken. Laat ons naar Heerhugowaard komen voor bijvoorbeeld:

  • Plaatsen van plinten, lijsten en ornamenten
  • Verzorgen van wand- en plafondschuurwerk
  • Aanbrengen van stucwerk en gevelisolatie buiten
  • Realiseren van sierpleisters met korrel, in elke kleur
  • Plaatsen van de moderne design betonlook Pandomo