Stucadoorsbedrijf Heiloo

Voor het beste pleisterwerk

Zoekt u een stukadoor in Heiloo? Dan bent u bij Veldt Stukadoors aan het juiste adres. Wij zijn dé partner op het gebied van schuur- en pleisterwerk. Stucwerk voor binnen en buiten. Het plaatsen van plinten, lijsten en ornamenten. En dat allemaal voor zowel particulieren als bedrijven! Wat u in Heiloo dus ook gedaan wilt hebben. Wij helpen u als ervaren en vakbekwaam stucadoorsbedrijf graag. Lees snel verder over wat wij zoal aanbieden aan diensten!

Dit kunnen wij voor u betekenen in Heiloo

Stukadoorsbedrijf Veldt Stukadoors bestaat al sinds 2011. Daarvoor werkte Veldt Stukadoors al 8 jaar voor stukadoorsbedrijf Frans Veldt. Echter, na alle jaren ervaring en verkregen diploma’s, besloot Maarten een eigen onderneming te starten. Wat ons stukadoorsbedrijf kenmerkt is dat elke stukadoor van ons vol motivatie en enthousiasme aan de slag gaat. Elke dag weer. Bij ons geen routinewerk. Geen vluchtige afwerking. Nee, wij zijn gepassioneerd over elk stukje stucwerk. Om dit grote goed te kunnen delen met zo veel mogelijk mensen, werken wij voor iedereen. Particulieren en bedrijven. In de nieuwbouw, verbouw en renovatie. Wij leveren gediplomeerd vakmanschap. En vele jaren ervaring. Wij werken met de beste materialen en het juiste gereedschap. Wij komen onze afspraken na en denken met u mee over oplossingen. Kortom, uw klus in Heiloo is bij ons stukadoorsbedrijf in goede handen. Bent u al overtuigd?

stucadoorsbedrijf Heiloo

Contact

Weet u al wat u in Heiloo gedaan wilt hebben? Stucwerk voor binnen en/of buiten? Of kiest u toch voor de nieuwe trend Pandomo? Stucadoorsbedrijf Veldt Stukadoors staat voor u klaar. Neem vandaag nog contact met onze stukadoor op. Wij zijn telefonisch te bereiken via 06 – 51628885. Wilt u liever mailen? Dat kan naar info@veldt-stukadoors.nl. Stucadoorsbedrijf Veldt Stukadoors is ook in Heiloo uw partner op het gebied van stucwerk!

Onze diensten in Heiloo

Wat u in Heiloo ook voor ons klaar heeft liggen; onze stukadoor pakt elke klus graag voor u op. Waar een stucadoorsbedrijf als Veldt Stukadoors het meest om bekend staat is natuurlijk het supergladde pleisterwerk. Van zowel wanden als plafonds. Maar dat is uiteraard nog niet alles. In Heiloo kunnen wij bijvoorbeeld ook:

  • Joodse plinten, lijsten en ornamenten plaatsen
  • Schuurwerk verzorgen van uw wand en plafond
  • Stucwerk en gevelisolatie voor buiten verzorgen
  • Sierpleisters met korrel, in elke kleur, aanbrengen
  • Pandomo, de moderne design betonlook, plaatsen