Stucadoorsbedrijf Hoorn

Uw woning knapt ervan op!

Wanneer u uw woning of bedrijfspand onder handen wilt laten nemen, gaat u natuurlijk voor kwaliteit. Dat is vanzelfsprekend, want u wilt er jarenlang plezier aan beleven. Voor een vakkundig stukadoor in Hoorn schakelt u dan ook Veldt Stukadoors Stukadoorsbedrijf in. Onze stukadoor werkt enkel met de kwalitatief meest hoogwaardige producten. Wij zorgen voor het mooiste resultaat van uw stucwerk. Tevens kunnen wij u in Hoorn van dienst zijn als u hulp nodig heeft bij sier-en pleisterwerk, het laten plaatsen van nieuwe plinten en overige wandafwerking. Of misschien wilt de gevel van uw woning een opknapbeurt laten geven door een stucadoorsbedrijf. Hoe dan ook, ons stucadoorsbedrijf staat ook in Hoorn voor u klaar!

Wij verzorgen uw stucwerk van A tot Z!

Na de oprichting in 2011 is Stukadoorsbedrijf Veldt Stukadoors al snel uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf. Met het oog op kwaliteit, service en ontwikkeling in het vak, streven wij altijd naar 100% klanttevredenheid. Ook in de regio Hoorn bieden wij onze diensten aan op het gebied van stucwerk, in nieuwbouw, verbouw en renovatie. Wij werken tevens samen met verschillende schilder, timmer en metselbedrijven. Veldt Stukadoors kan dus zorgen voor een klus van A tot Z in Hoorn!

Onderhoud: van essentieel belang

Essentieel voor het behouden van een pand is op regelmatige basis onderhoud laten plegen. Veldt Stukadoors biedt een totaalpakket aan voor bedrijven en particulieren in Hoorn, zodat uw panden in topconditie blijven. Alle veelvoorkomende onderhoudswerkzaamheden neemt onze stukadoor in Hoorn voor rekening. Wij geven u graag meer advies over ons onderhoudsplan op maat.

Geef uw interieur een nieuwe look

Uitgekeken op uw interieur in Hoorn? Of wilt u uw muren en plafonds eens laten opknappen? Stukadoorsbedrijf Veldt Stukadoors biedt u de volgende diensten aan:

  • Pleisterwerk
  • Stucwerk
  • Lijstwerken
  • Buiten stucwerk
  • Pandomo
  • Beal Mortex

Vraag ons eens om meer informatie. Wij geven u graag advies op maat en zoeken altijd naar de meest geschikte oplossing voor uw woning.

stucadoorsbedrijf hoorn

Maak gerust eens een afspraak

Laten we eens van gedachten wisselen hoe ons stucadoorsbedrijf u van dienst kan zijn. Wilt u er nog even over nadenken? Graag stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op. Voor een afspraak of offerte belt u ons op telefoonnummer: 06 – 51628885. Hopelijk tot ziens in Hoorn!