Stucadoorsbedrijf Limmen

Zo goed als nieuw

Bent u toe aan strakke, gladde muren in Limmen? Dan is stukadoorsbedrijf Veldt Stukadoors de oplossing. Wij verzorgen stucwerk voor particulieren en bedrijven. Van gewoon stucwerk tot gevelisolatie en Pandomo. Kleine kans dus dat u níet bij ons zult slagen. Stukadoor Veldt Stukadoors heeft al vele jaren ervaring. Eerst 8 jaar lang vanuit stukadoorsbedrijf Frans Veldt. In 2011 besloot Maarten een eigen stukadoorsbedrijf op te richten. Vanuit dit bedrijf helpt hij heel Noord-Nederland aan het strakste stucwerk, indrukwekkend lijstwerk en de beste gevelisolatie. Lees snel verder en laat Veldt Stukadoors ook u in Limmen helpen!

Welk lijstwerk past in Limmen?

Veel mensen kennen wel de algemene term ‘stucwerk’. Maar zij weten niet altijd precies wat er allemaal mogelijk is. Wij leggen het u als ervaren stucadoorsbedrijf graag uit. Onze stukadoor kan zowel uw binnen- als buitenmuur stuken. Uw buitenmuur kan bovendien voorzien worden van gevelisolatie. Als u stucwerk op uw binnenmuren wenst, zijn er verschillende opties waar u uit kunt kiezen. Zo is er het gewone stucwerk. Hiermee krijgt u prachtige gladde en strakke muren. Dé perfecte basis voor uw ideale interieur in Limmen. Houdt u van een reliëfje in de muur? Kies dan voor sierpleisters. Hier zit een lichte tot grove korrel in. Bij ons stucadoorsbedrijf kunt u bovendien sierpleisters in alle mogelijke kleuren bestellen. Dan is er nog Pandomo. Dit is waterafstotend stucwerk met een betonlook. Handig en mooi voor in uw keuken, badkamer of toilet. Maar stuken is niet alles wat ons stucadoorsbedrijf doet. Wij voorzien uw strakke plafond en muur namelijk ook nog graag van lijsten, plinten en ornamenten. Weet u niet wat bij u in Limmen het beste past? Dan adviseert onze stukadoor u graag.

Voordelen van stucwerk

Onze stukadoor komt graag uw huis of bedrijfspand in Limmen stuken. Graag noemen wij nog enkele voordelen van pleisterwerk:

  • Esthetisch, want erg strak en netjes
  • Waardevermeerderend voor uw woning
  • Duurzaam, het gaat jarenlang mee
  • Licht verspreidt beter door de ruimte
  • Goede ondergrond voor muurverf, behang, et cetera

stucadoorsbedrijf uitgeest

Hulp nodig in Limmen?

Kortom, als u op zoek bent naar de beste stukadoor moet u bij stukadoorsbedrijf Veldt Stukadoors zijn. Wij pakken al uw klussen in Limmen op. Pak de telefoon en bel voor een directe afspraak 06 – 51628885. Vragen kunt u mailen naar info@veldt-stukadoors.nl. Wij maken uw huis of bedrijfspand in Limmen (weer) zo goed als nieuw!